Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети за покупката на ГТВ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Какво стана ? Взе ли колата ?

Чакаме да я покажеш, аз тази вечер направих малка разходка на моята
    http://www.youtube.com/watch?v=L0oo52_DVE8
    Честито и от мен красавицата в момента я обслужваме Собственика скоро ще се похвали със снимки на пътя
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Ех, отиде мечтата на половината раздел... Само дано е в добри ръце (дотук така изглежда)

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Ех, отиде мечтата на половината раздел... Само дано е в добри ръце (дотук така изглежда)
        Даже бих казал на целия форум
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• E, силно казано целия форум - и тук има бая хора, които признават единствено чичкомобили с канапета вътре

Comment

• Аз даже се чудя, как тази кола стоя толкова дълго време без никой да я купи.
            При положение, че "навън" цените й започват пак от 9-10К, ама в евро.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Аз даже се чудя, как тази кола стоя толкова дълго време без никой да я купи.
              При положение, че "навън" цените й започват пак от 9-10К, ама в евро.
              Ами аз не знаех за нея и както знаете търсих 164 QV при обиколката ми Австрия, Германия, през Швейцария, Италия и като не намерих читава 164 QV на приемлива цена взех инпулсивно GTV-то, след като случайно огледах едно в Швейцария (доволен съм де) , но не знаех , че има по ново с 3.2 която се продава на такава изгодна цена и то в БГ, като видях обявата вече имах моята
              Сега съм доволен, че ще има още едно GTV 3.2 (освен на Бобо) което ще бръмчи из София

Сега чакаме снимки и клипче Честито на новия собственик!!!
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Искам да използвам темата, да поспамя и да изразя възмущението си. Понеже предницата на Gtv, е ''ужасна'' този собственик е решил да смени целия face и ето го резултата!!!. Дано няма подобен пост някъде.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...557&f1=details
                Attached Files
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Тая пародия на кола я има поне 10 пъти пускана в темата за селски тунинг:
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32732

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                    Искам да използвам темата, да поспамя и да изразя възмущението си. Понеже предницата на Gtv, е ''ужасна'' този собственик е решил да смени целия face и ето го резултата!!!. Дано няма подобен пост някъде.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...557&f1=details
                    До колкото си спомням тази "гордост" се продаваше някъде в делиормана.
                    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

• Ей какво стана с това GTV 3,2 - собственика още не се е похвалил?
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        Ей какво стана с това GTV 3,2 - собственика още не се е похвалил?
                        Явно няма време от даване на газ
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Явно няма време от даване на газ
                          И аз така си помислих,чакам го да се похвали и да покараме с него със смъкнати прозорци ...може да преминем два-три пъти през "ускорителя на елементарни частици" - Люлинския тунел

Comment

• МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НЯМА ТАКЪВ КЕФ!
                            Невероятна кола!Страшен баланс!-мъркането на шестака те унася,а твърдото окачване те държи буден! То си е за хвалба!Има и още-даде ми комбиниран разход 10/100!!!!! Остана и за почерпка!

Колега,ще караме когато кажеш,ма ми се струва малко студено за отворени прозорци...
                            Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
                            Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
                            SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
                            Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

• Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение
                              МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НЯМА ТАКЪВ КЕФ!
                              Невероятна кола!Страшен баланс!-мъркането на шестака те унася,а твърдото окачване те държи буден! То си е за хвалба!Има и още-даде ми комбиниран разход 10/100!!!!! Остана и за почерпка!

Колега,ще караме когато кажеш,ма ми се струва малко студено за отворени прозорци...
                              Aйде още веднъж честито!
                              Със здраве и безаварийно да я караш, пък дай Боже всеки да може да си сбъдва мечтите като теб.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Уффф, двоен пост се получи, нека някой модератор забърше този.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X